Szoftverek és szolgáltatások

Online Swoftverek és felhő szolgáltatások

SensDesk

A SensDesk a HW-group on-line szolgáltatása a távoli érzékelők és eszközök kezelésére.  A szolgáltatás központi áttekintést nyújt az összes mért értékről, biztosítja a riasztásokat, jelentéseket, kimeneti jelek küldését stb… A SensDesk.com portálhoz csak a HW-group termékei csatlakoztathatóak. A SensDesk egy havidíjas  fizetős szolgáltatáscsomag.

HWg-cloud

HWg-cloud a HW group vállalat  on-line szolgáltatás  távoli érzékelők és eszközök üzemeltetésére és kezelésére. A SensDesk alapú portálhoz csak a HW group eszközei csatlakozhatnak. A HWg-cloud szolgáltatás ingyenes.

Lokálisan telepíthető Szoftverek a HW group-tól

HWg-PDMS

HW group fejlesztésű Windows alkalmazás adatok gyűjtésére. Az érzékelők és detektorok lehetnek akár a GSM (HWg-Ares) akár a LAN/Wifi (Poseidon, Damocles, HWg-STE, HWg-PWR) hálózatú eszközökhöz csatlakoztatva. Az adatok begyűjtése, megjelenítése, exportálása és riasztások küldése a legfontosabb funkciói…

HWg-Config / UDP Config

A HWg-Config segédprogram minden HW-group hálózati eszközt megkeres a hálózaton, megmutatja egyedi MAC-címét, IP-címét. Megkönnyíti az eszkökök közvetlen elérését például konfiguráláshoz.

További hasznos SW-tools >>

„3rd Party” szoftverek

Nagios

A Nagios az egyik legismertebb és leggyakrabban használt nyílt forráskódú szoftver az informatikai infrastruktúrák felügyeletére. HWg sw plugin támogatja a Nagios felhasználókat …

Zabbix

A Zabbix egy érdekes és jól ismert nyílt forráskódú szoftver az informatikai infrastruktúra figyelésére.